Home

Passie voor schilderen!


DB Schildersbedrijf uit Amersfoort is gespecialiseerd in restauratie- en onderhoudsschilderwerk voor woningen en bedrijven, zowel buiten als binnen. Daarnaast kunt u ons inzetten voor al u behang, scan en spuitwerkzaamheden.

Na jarenlange ervaring zijn wij voor onszelf begonnen, en om de goede kwaliteit te kunnen waarborgen gebruiken wij alleen de beste producten. Schilderen is onze passie en wij leveren uitsluitend optimale kwaliteit.

De klant staat bij ons centraal. Zodoende doen wij ons best om al uw wensen omtrent het schilderen van uw huis in de juiste banen te leiden en samen tot een tevreden resultaat te brengen. Neem gerust contact met ons op.

Profiteer in de maanden december, januari, februari en maart van onze winterschilderactie:

15% korting op binnen schilderwerk! 

Over ons


Mijn naam is Dennis Baum. Eind jaren ’90 ben ik begonnen als leerling-schilder. Al snel begon ik aan een opleiding om mij in het vak te bekwamen. Ik ben toen de dagopleiding assistent-schilder gaan volgen en dat beviel me zo goed dat ik toen door ben gaan leren van assistent naar schilder. Daarna ben ik verder gaan studeren van voorman naar meesterschilder waarna ik voor de opleiding uitvoerder heb gestudeerd. Uiteindelijk ben ik de opleiding ondernemer gaan volgen om echt als zelfstandige aan de slag te kunnen. De eerste insteek was om uitvoeder te worden maar vind het zo’n mooi vak dat ik besloten heb om voor mezelf te beginnen, zodat ik zelf de kwast nog vast kan houden. Ik ben nu enkele jaren zelfstandig ondernemer en dat bevalt me erg goed. Ik kan zelf mijn kwaliteit waarmaken bij de klant, de klant staat centraal bij ons. Klanttevredenheid staat bij ons voorop: ik vind dat belangrijk, omdat kwaliteit is voldoen aan de wensen en eisen van de klant.

Wij zijn sinds begin maart 2012 in het bezit van het keurmerk "Kwaliteits vakman”. Hierdoor bent u verzekerd dat u een ervaren en betrouwbare vakman in huis haalt.

Keurmerk Kwaliteitsvakman in het kort:

Op www.kwaliteitsvakman.nl & www.keurmerkkwaliteitsvakman.nl kunt u meer informatie vinden omtrent dit keurmerk.

​Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.


Powered by webXpress