Referenties

Referenties van klanten


klik hier om een bericht toe te voegen!
carla kloese - 17-02-2021
Snel en goed vakwerk, werken tot in detail en controleren alles dubbel. Zelfs de vloer word schoon achtergelaten... Top ! En ook niet onbelangrijk, gezellige mannen ! Aanrader
klant - 02-11-2020
De eerste keer met DB was het prima. Bij de tweede ronde (3 jaar geleden) hadden ze er niet zo veel zin in en er was wat discussie over wat wel en niet. Het afgeleverde werk blijkt na 3 jaar slecht te zijn. Op een aantal plaatsen begint de verf te breken en moet eigenlijk alles gestript worden. Ik kan iedereen afraden om met deze schilders in zee te gaan.
Hans
" Wegens rugklachten kan ik niet zelf behangen, dus dbschildersbedrijf ingeschakeld. Hier hebben we geen spijt van, want zo netjes kan ik het zelf niet. "
Wouters uit Amersfoort
" We hikte er jaren tegenaan, maar nu is ons schilderwerk weer als nieuw. Vriendelijk en vakkundig geholpen, hadden we dit maar eerder gedaan."
Victor
" Toen D. Baum kwam om mijn kozijnen een opknapbeurt te geven, waren het net snik hete dagen. Geen probleem, hij heeft het werk gewoon op tijd afgekregen. Ik kan deze man dan ook van harte aanbevelen! "
J. van de Berg
" Het huis moest al jaren gebeuren. Ik ben blij dat ik Dennis aan het werk heb kunnen zetten, mijn huis kan nu weer jaren mee. Dit alles voor een zeer schappelijke prijs. Bedankt!"
Johan
" Het werk moest al een tijdje gebeuren en Dennis heeft me prima geholpen! "
Martin
" We wilden ons plafond strak geschilderd hebben, zonder verlies van structuur. Dankzij de airless techniek waar dit schilderbedrijf mee werkt is deze klus naar tevredenheid geklaard. Aanrader! "
Dirk uit Leusden
" Dennis is een nette jongen die zijn afspraken nakomt. We zijn blij dat we dit bedrijf in de armen hebben genomen. "
Henk te Hilversum
" Ik had een lastige klus voor deze jongens, maar had er wel vertrouwen in. Het viel niet tegen, dus durf ze zeker weer te bellen als dat nodig is."
Jolanda
" Werk naar tevredenheid uitgevoerd."
Bo
" Door de regen de klus iets later opgeleverd, maar konden ze ook niks aan doen. Schilderwerk is strak, daar gaat het om! "
Powered by webXpress